Casa în care a copilărit Kurt Cobain este de vânzare

Casa în care a stat cântăreţul şi chitaristul american Kurt Cobain până la nouă ani şi apoi de la 16 la 20 este de vânzare, scrie joi revista Billboard. Familia fostului lider al grupului Nirvana ar vrea să realizeze un parteneriat pentru transformarea casei în muzeu.

Estimat la sub 67.000 dolari, bungalowul din 1923 este scos la vânzare totuşi cu 500.000 dolari de Wendy Cobain, mama artistului. Pentru a face reclamă casei, situate aproape de parcul dedicat memoriei muzicianului la Aberdeen, familia a publicat câteva fotografii, printre care una cu Kurt Cobain copil, surâzător, aşezat la pian, şi alta, cu artistul adolescent, imortalizat cu chitara în mână, în camera sa dezordonată. Se pare că şi astăzi pe pereţii camerei se află inscripţii scrise de membrii grupurilor Iron Maiden şi Led Zeppelin. Acolo s-ar mai afla şi salteaua lui Kurt, potrivit textului anunţului.

Agenţia imobiliară aminteşte că multe din casele în care au stat vedete rock s-au transformat în destinaţii de plimbare, ca cele ale lui John Lennon şi Johnny Cash, sau în reşedinţe de vacanţă, cum ar fi ultima casă a lui Jim Morrison de la Hollywood.

„Ne-am hotărât să vindem casa ca să lăsăm ceva de la Kurt şi sentimentele sunt împărţite fiindcă toţi am ţinut la ea şi avem atâtea amintiri frumoase de acolo”, a spus Kim Cobain, sora cântăreţului. „Însă familia noastră a plecat din statul Washington şi ne dăm seama că trebuie să plecăm şi din casă”, a adăugat ea.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.