India: Un bebeluş, scos în viaţă de sub dărâmături după 11 ore de la prăbuşirea unei clădiri în Mumbai

Un bebeluş a fost scos în viaţă de sub dărâmături de echipele de salvare la unsprezece ore după ce o clădire de cinci etaje s-a prăbuşit vineri la Mumbai, capitala economică a Indiei, informează Associated Press.

Copilul este cea de-a 25-a persoană salvată după prăbuşirea imobilului din estul oraşului Mumbai în care, potrivit autorităţilor, locuiau 22 de familii şi care se afla în proprietatea autorităţilor municipale.

Strigăte de bucurie au răsunat din mulţimea care asista la operaţiunile de salvare în momentul în care copilul a fost scos printr-un mic tunel săpat în moloz, vineri după-amiază.

Cel puţin trei persoane au murit şi echipele de intervenţie caută în continuare mai multe zeci de persoane prinse sub dărâmături.

Potrivit autorităţilor din Mumbai, clădirea găzduia angajaţi ai administraţiei locale şi familiile lor, care primiseră recomandarea de a părăsi acest imobil în prima parte a anului.

Cinci imobile s-au prăbuşit la Mumbai sau în periferii în cursul ultimelor luni, dintre care unul în aprilie, când şi-au pierdut viaţa 74 de persoane. Aceste accidente scot în evidenţă slaba calitate a construcţiilor şi desele încălcări ale regulilor de urbanism, pe fondul cererii puternice şi al corupţiei.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.