Mircea Toader: Candidatul PDL la prezidenţiale va fi desemnat până la sfârşitul anului

Liderul grupului PDL din Camera Deputaţilor, Mircea Toader, a declarat vineri la Galaţi, într-o conferinţă de presă, că desemnarea candidatului PDL la alegerile prezidenţiale se va face până la sfârşitul lunii decembrie.

Toader a spus că până la sfârşitul lunii octombrie vor fi depuse candidaturile, iar apoi, în cadrul unui scrutin naţional intern, va fi desemnat candidatul.

‘Noi până la sfârşitul lui decembrie avem nişte alegeri interne pentru desemnarea candidatului. Avem nişte termene de depunere a candidaturilor pentru prezidenţiale şi va fi un scrutin naţional al membrilor noştri care sunt cu cotizaţie. Ei îşi vor spune punctul de vedere şi cel care va obţine cele mai multe voturi va fi candidatul nostru. Candidaturile se depun până la sfârşitul lunii octombrie’, a afirmat Toader.

Deputatul PDL a mai spus că a auzit despre mai multe candidaturi la prezidenţiale, dar nu poate vorbi despre ele până când nu vor deveni oficiale. Toader a precizat că el nu-şi va depune candidatura.

‘Eu am auzit despre mai multe candidaturi, dar nu pot să spun până nu se anunţă oficial. Sigur eu nu candidez’, a declarat Toader.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.