EUR
4,84 RON
(+0.04%)
USD
4,30 RON
(+0.09%)
GBP
5,37 RON
(-0.07%)
CHF
4,55 RON
(+0.04%)
BGN
2,47 RON
(+0.07%)
BYN
1,76 RON
(+0.09%)
CAD
3,17 RON
(-0.03%)
RSD
0,04 RON
(-0.02%)
AUD
2,99 RON
(+0.02%)
JPY
0,04 RON
(+0.09%)
CZK
0,18 RON
(0%)
INR
0,06 RON
(+0.1%)

Reprezentanţii ADP Sector 2 şi proprietarul terenului, urmăriţi penal în dosarul copilului ucis de maidanezi

Procurorii Parchetului General au decis începerea urmăririi penale în cazul reprezentanţilor legali ai Administraţiei Domeniului Public al Sectorului 2, în dosarul morţii copilului ucis de câini maidanezi în apropierea Parcului Lacul Tei.

De asemenea, procurorii i-au pus sub acuzare pe reprezentanţii SC Tei Rezidenţial SRL, firma pe terenul căreia s-a produs incidentul, precum şi pe Constantin Ciorăscu, administratorul acestei companii.

„Procurori din cadrul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică au dispus citarea reprezentanţilor legali ai Administraţiei Domeniului Public al Sectorului 2, ai SC Tei Rezidenţial S.R.L. Bucureşti, precum şi a numitului Ciorăscu Constantin pentru a se prezenta la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în vederea aducerii la cunoştinţă a învinuirii şi audierii în calitate de învinuiţi, în cauza având ca obiect decesul minorului A.I., în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, se arată într-un comunicat al Parchetului General remis vineri.

Parchetul menţionează că, pentru garantarea dreptului la apărare a învinuiţilor, alte date (inclusiv momentul audierii) nu pot fi făcute publice la acest moment.

Pe 2 septembrie, o femeie a sunat la 112 şi a spus că şi-a pierdut în Parcul Tei din sectorul 2 al Capitalei unul dintre cei doi nepoţi, aceştia având patru şi, respectiv, şase ani.

La scurt timp, copilul de şase ani a venit la bunica lui şi i-a spus că fratele său este încolţit de câini. Femeia s-a dus la locul incidentului, însă băiatul era fără suflare.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
1 Comentariu
  1. Veritas spune

    Da ? OK…cand intra sub urmarire penala si cei care au plantat pomii? sau nu au taiat balariile ??? Apropo…BUNICA, nu intra in urmarire penala pentru NEGLIJENTA CRIMINALA ????? ah nu, asemenea persoane care NU sunt in stare sa-si supragevecheze copiii mici dati in grija, si se intampla accidente mortale cu ei, intra sub urmarirel penala numai in Franta, USA, Canada, Germania, Italia, si alte tari civilizate…in cazul Romaniei ea va primi O MEDALIE, si se va perpetua mentalitatea ca este PERFECT sa lasi copii mici sa plece vandra pe unde apuca si pe unde vor…>HALAL…Urmarirea penala trebuia sa INCEAPA CU EA…JUSTITIE de BATJOCURA LUMII…pe care nu mai nimeni doi bani…Invidiza aceeia sunt vinovati de UCIDERE DIN CULPA ?????? Chiar va bateti JOC de TOT ???????? Nu v-ar fi rusine…Nu, nu va este pentru RUSINE si LEGALITATE , au disparut de mult din mentalitatea romanilor…si totusi RUSINE PROCURATURII…RUSINE…ne-ati facut DIN NOU DE RAS…BUNICA E PRIMA VINOVATA……..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata