EUR
4,84 RON
(-0.05%)
USD
4,27 RON
(+0.34%)
GBP
5,38 RON
(+0.07%)
CHF
4,55 RON
(-0.06%)
BGN
2,47 RON
(+0.25%)
BYN
1,75 RON
(+0.25%)
CAD
3,15 RON
(+0.13%)
RSD
0,04 RON
(-0.05%)
AUD
2,98 RON
(+0.15%)
JPY
0,04 RON
(+0.19%)
CZK
0,18 RON
(-0.07%)
INR
0,06 RON
(+0.59%)

Ilie Sârbu, despre USL: Nu mai sunt sigur spre ce se îndreaptă această structură

Relaţiile tensionate din cadrul Uniunii Social Liberale au apărut din cauza lipsei de comunicare, a declarat  liderul senatorilor social-democraţi, Ilie Sârbu, vicepreşedinte al PSD.

‘Relaţiile tensionate au apărut din cauza lipsei de comunicare. Se ştie că atunci când comunicarea e deficitară sau chiar inexistentă apar probleme care, dacă s-ar manifesta mai multă înţelepciune şi mai puţină suficienţă, şi-ar găsi rezolvarea. În mediul politic comunicarea este vitală, îndeosebi în cadrul unei alianţe politice ca a noastră, este liantul spre unitate, armonie, eficacitate şi competenţă, altfel aflăm de la televizor unii despre alţii lucruri contradictorii, nediscutate şi nedezbătute până atunci. Apar, aşadar, suspiciunile, interpretările, neîncrederea, se vorbeşte pe la colţuri, se supradimensionează orice zvon’, a subliniat vicepreşedintele PSD.

În opinia lui Ilie Sârbu, nu este nici firesc, nici util ceea ce se întâmplă.

‘Nu e nici firesc, nici util ce se întâmplă, am investit timp, răbdare, resurse materiale şi umane în acest proiect politic comun, chiar sufleteşti, a fost cea mai reuşită coaliţie de până acum. Vorbesc la trecut deoarece, în acest moment, nu mai sunt sigur spre ce se îndreaptă această structură, care este calea sa. Dacă şi noi ajungem să distrugem ceva ce a reprezentat nu demult o speranţă pentru oameni şi, nădăjduiesc, să mai reprezinte, atunci nu suntem mai departe de acţiunile şi comportamentul domnului Băsescu!

Vom depune, în continuare, tot efortul să fim concesivi şi deschişi unii cu alţii, să încercăm, atât cât se poate, ca astfel de derapaje să nu mai aibă loc, iar dacă, totuşi, cei care nu înţeleg importanţa acestui proiect persistă în a încălca regulile stabilite, atunci, fireşte, singura soluţie, aşa cum am mai spus în ultima perioadă şi nu înţeleg de ce pare atât de uimitor pentru unii, este să încheiem, cu certitudinea că ne vom adapta oricărei noi situaţii. Nimeni şi nimic nu este de neînlocuit!’, a subliniat liderul senatorilor PSD. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata