Un nou mall de 50 de milioane de euro, inaugurat la Ploieşti

O investiţie de peste 50 de milioane de euro într-un mall a fost inaugurată joi, la Ploieşti, acesta fiind al doilea astfel de proiect dezvoltat de grupul AFI Europe în România.

Construcţia AFI Palace Ploieşti a început în urmă cu 16 luni, proiectul fiind finanţat parţial de Raiffeisen Bank International AG (RBI), care a asigurat un împrumut de peste 30 de milioane de euro.

Mall-ul, care are o suprafaţă totală de 56.000 de metri pătraţi, dintre care suprafaţă închiriabilă de 33.000 de metri pătraţi, reuneşte peste 100 de branduri naţionale şi internaţionale, găzduind şi un hypermarket Cora care ocupă 13.000 de mp.

Citeste si:  Investiţia care ar putea scoate România din recesiune de una singură

Centrul comercial este închiriat în proporţie de 100%, având, pe lângă zona de fashion cu magazine de modă, o zonă de restaurante, dintre care unele cu specific libanez, italian, grecesc sau vietnamez, şi o zonă de divertisment cu un patinoar interior de 500 metri pătraţi care va fi funcţional tot timpul anului. La dispoziţia clienţilor mai sunt un casino, un loc de joacă pentru copii, o arenă pentru patinaj (patine sau role), Cinema XD (cinema virtual 6D), şi o zonă cu console Play Station.

Citeste si:  Verbund a investit 380 milioane de euro în parcul eolian Casimcea

De asemenea, AFI Palace Ploieşti are o mie de locuri de parcare, dintre care 300 sunt în subteran.

Reprezentanţii companiei spun că noul centru comercial a creat direct peste o mie de locuri de muncă pentru forţa de muncă din Ploieşti şi alte câteva sute de posturi auxiliare pentru furnizori şi distribuitori.

AFI Europe are în proiect dezvoltarea în viitorul apropiat a altor două noi proiecte de retail, respectiv AFI Palace Arad şi AFI Palace Bucureştii Noi. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close