EUR
4,84 RON
(-0.01%)
USD
4,28 RON
(+0.25%)
GBP
5,43 RON
(-0.64%)
CHF
4,44 RON
(+0.86%)
BGN
2,47 RON
(-0.17%)
BYN
1,80 RON
(-0.46%)
CAD
3,19 RON
(-0.34%)
RSD
0,04 RON
(-0.07%)
AUD
2,98 RON
(-0.37%)
JPY
0,04 RON
(+1.16%)
CZK
0,18 RON
(-0.44%)
INR
0,06 RON
(+0.45%)

Anul viitor cu siguranţă vom indexa pensiile cel puţin cu rata inflaţiei, declară Victor Ponta

Pensiile vor fi indexate anul viitor cu cel puţin rata inflaţiei, scrie premierul Victor Ponta, sâmbătă, pe un site de socializare.

‘Anul viitor, cu siguranţă, vom indexa pensiile, cel puţin cu rata inflaţiei. De fapt, mai mult decât rata inflaţiei’, a declarat Ponta în cadrul unei ediţii speciale a emisiunii ‘Income’, care va fi difuzată sâmbătă, de la ora 13,00, la Antena 3, potrivit unei postări a premierului pe pagina sa de Facebook.

Premierul a afirmat la şedinţa de miercuri a Guvernului că deşi se închid guverne mai bogate decât al României, nu s-a pus niciun moment problema să nu fie resurse pentru pensii, salarii şi funcţionarea instituţiilor publice.

‘O să încerc să vă prezint împreună cu domnul ministru Chiţoiu, să vedeţi cum arată datele pe anul 2013 şi care sunt perspectivele pentru 2014. Până la urmă am trecut cu bine peste o altă perioadă dificilă, nu s-a pus niciun moment problema să nu avem resurse pentru pensii, salarii, funcţionarea instituţiilor publice.

Aţi văzut că se întâmplă şi la case mai mari, se închid şi guverne mai bogate decât noi. Sigur, nu s-a pus niciun moment problema şi nu se pune în continuare şi, de asemenea, nici nu am mărit taxe, cu toate jeluielile pe la televizor ale tuturor duduilor PDL, a rezultat că nu am mărit nicio taxă şi că, cu aceleaşi taxe, am reuşit să folosim mai bine banii, să asigurăm funcţionarea atât a aparatului administrativ, cât şi plata pensiilor’, a spus premierul, la începutul şedinţei. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
3 Comentarii
  1. D.vidraru spune

    Noi, pensionarii din Micro-16 , plătitori de facturi la Agenția Bancii Transilvania , str Careiului, oras Satu-Mare , îl rugăm pe Domnul Director al Băncii Transilvania sa deschidă o toaletă, oricât de modestă, în incinta Agenției, aici, amintite, pentru că mulți dintre noi suntem bolnavi și statul la coadă pentru unul, care suferă de prostată de ex., este de -a dreptul jenantă. Nu pot să vă descriu în cuvinte unele scene la care am asistat. Eu i-aș mai cere d-lui director să folosească și celelalte ghișee din bancă. Un singur ghișeu duce la o coadă greu suportabilă pentru vârsta a III-a. După calculele noastre, Banca Transilvania lucră cu câștig și ar rămâne cu plusuri chiar dacă ar mai angaja două funcționare. Apoi, bătrânii vorbesc că mai sunt prin birouri, în spatele informațiilor, câteva domnițe scutite de orice eforturi deranjabile. Nu are importanță ale cui soții sau amante sunt ele. Ar trebui să se simtă și să mai lase consiliatul unor colege venite probabil la o șuetă de fete frumoase, dintre cele cu stare. Că , în bancă, muncește una, din răsputeri , asigurându-le celor scutite de efort, o leafă cam mare. În funcție de spatele pe care îl are, sus-pus, fiecare

  2. Danut spune

    Frumos,dar cu salarile la patron ce faci?Cine sustine economia?

  3. Botezan spune

    Dom’le, in banca asta lucra doar una, celelalte fluiera in jejete.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata