Cătălin Predoiu: Mă înscriu în cursa internă pentru desemnarea prezidenţiabilului PDL

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu şi-a anunţat public, joi seara, la DigiTv, intenţia de a se înscrie în cursa internă a Partidului Democrat Liberal pentru desemnarea candidatului democrat-liberal la alegerile prezidenţiale de anul viitor.

Cătălin Predoiu a precizat că formal îşi va depune candidatura în cursul zilei de vineri, iar „cheia” campaniei sale în rândul militanţilor PDL va fi constituită din întâlnirile în teritoriu cu oamenii pentru a discuta problemele reale ale României. În context, Predoiu, care este şi premierul guvernului alternativă al PDL, a criticat actuala guvernare, acuzând, între altele, seria de acte normative adoptate în ultima perioadă.

Citeste si:  Olguţa Vasilescu: Victor Ponta se ţine de promisiune şi îşi lansează candidatura din capitala Olteniei

El s-a referit, în special, la Codul insolvenţei pe care l-a catalogat ca un instrument cu ajutorul căruia Executivul loveşte în clasa de mijloc, în IMM-uri.

Până la anunţul lui Cătălin Predoiu privind înscrierea în cursa internă pentru desemnarea prezidenţiabilului PDL, oficial nici un alt democrat-liberal nu făcuse public un astfel de demers. Potrivit calendarului stabilit în cadrul BPN al PDL înscrierile în această competiţie electorală internă se primesc la cancelaria preşedintelui formaţiunii până vineri, 11 octombrie, la ora 24.00, urmând ca până pe 14 octombrie să se deruleze verificarea dosarelor candidaţilor, iar, apoi, vreme de aproape două luni să se desfăşoare prezentare programelor în rândul organizaţiilor judeţene ale democrat-liberalilor. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close