Femeile care vor să aibă o carieră strălucită trebuie să se machieze

Potrivit a două treimi din patronii britanici, femeile trebuie să se machieze dacă vor să aibă o carieră profesională strălucită, scrie Daily Mail.

În cadrul unui studiu desfăşurat de escentual.com au fost intervievaţi patroni de firme pentru a afla motivele care îi fac să angajeze o femeie în detrimentul alteia. Doua treimi dintre ei au spus că angajează mai uşor o femeie dacă este machiată la interviul de angajare, iar 39,2% au declarat că o femeie nemachiată este promovată mai greu. Circa 67% dintre patronii de firme nu văd cu ochi buni salariatele care nu se machiază.

Citeste si:  Irina Loghin aniversează 50 de ani de carieră printr-un concert la Sala Palatului

‘Patronii britanici cred că aparenţa femeilor are influenţă asupra carierei lor profesionale. Sondajul ne arată şi că salariatele trebuie să se machieze ca să facă impresie bună la locul de muncă. Machiajul le ajută să fie mai sigure pe ele. O atitudine pozitivă, un regim alimentar sănătos şi faptul că se simt frumoase le ajută pe femei să aibă încredere în ele, lucru care se răsfrânge pozitiv şi asupra angajatorilor’, arată Emma Leslie, purtător de cuvânt la escentual.com, citată de Daily Mail. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata