Un mort în atacul armat pe aeroportul din Los Angeles

Una dintre victimele atacului armat ce a avut loc vineri pe aeroportul internaţional din Los Angeles, pe coasta de vest a Statelor Unite, a decedat la spital după-amiază, a anunţat institutul medico-legal.

Victima este „un bărbat în jur de patruzeci de ani, rănit prin împuşcare şi al cărui rol în atacul armat este necunoscut”, a declarat pentru AFP Craig Harvey, purtătorul de cuvânt al institutului medico-legal din Los Angeles.

Agenţia americană pentru securitatea transporturilor /TSA/ a confirmat într-un comunicat că persoana decedată era unul dintre angajaţii săi. „Mai mulţi ofiţeri TSA au fost răniţi, dintre care unul mortal”, a precizat agenţia.

Şeful pompierilor din Los Angeles, James Featherstone, a indicat mai devreme în timpul dimineţii că şapte persoane au fost rănite în atacul armat, dintre care şase au fost transportate la spital. Presupusul atacator, descris ca fiind un bărbat alb între 18 şi 25 de ani, a deschis focul în terminalul 3 al aeroportului şi a reuşit să treacă zona de control, a declarat poliţia.

El a fost arestat după ce a fost rănit într-un schimb de focuri cu poliţia. Gravitatea rănilor sale este necunoscută. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Loading...
loading...
Citește și
Loading...
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.