Beyonce, cea mai căutată celebritate pe internet în SUA

Cântăreaţa Beyonce a detronat-o pe vedeta de televiziune Kim Kardashian în topul celor mai căutate celebrităţi pe internet de către americani în 2013, în timp ce cântăreaţa Rihanna a câştigat acest titlu în Franţa, a indicat luni motorul de căutare Bing, potrivit AFP.

În Marea Britanie, cântăreaţa americană îi cedează prima poziţia canadianului Justin Bieber, dar o devansează pe Kate Middleton, ducesa de Cambridge, a adăugat site-ul care a studiat căutările pe internet în 12 ţări, constatând că showbizul este în frunte.

În Franţa, Rihanna le devansează pe Kim Kardashian şi Beyonce.

În Australia, prima poziţie este ocupată de cântăreaţa americană Miley Cyrus, în faţa top-modelului australian Miranda Kerr şi a fostului premier Kevin Rudd.

Miley Cyrus este de asemenea pe prima poziţie în Canada, devansându-le pe Kate Middleton şi pe actriţa americană Amanda Bynes.

În Germania, topul este dominat de actriţa şi cântăreaţa americană Selena Gomez, urmată de Miley Cyrus şi Justin Bieber.

În Italia, Belen Rodriguez, prezentatoare de televiziune de origine argentiniană, s-a plasat pe primul loc.

Brazilia, China, India, Japonia şi Spania au în frunte una din vedetele naţionale, respectiv actriţa Bruna Marquezine, actorul Wen Zhang, actorul Salman Khan, manechinul Danmitsu şi starul pop David Bisbal.

În SUA, preşedintele Barack Obama s-a clasat pe poziţia a 10-a. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata