Fostul şef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, va lucra în cadrul poliţiei hunedorene

Fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Alba, comisarul şef Traian Berbeceanu, va activa pe un post din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, în conformitate cu pregătirea sa profesională şi restricţiile impuse de instanţa de judecată, ţinând cont de faptul că ofiţerul de poliţie este anchetat într-un dosar instrumentat de procurorii DIICOT.

Pe timpul anchetei, Berbeceanu a fost pus la dispoziţia IGPR şi repartizat apoi la IPJ Hunedoara, urmând să se prezinte la post, în perioada următoare.

Citeste si:  Hunedoara: Traian Berbeceanu doreşte să revină în structurile BCCO

‘În perioada următoare, comisarul şef Traian Berbeceanu va activa pe o funcţie corespunzătoare pregătirii sale profesionale şi care va ţine cont de restricţiile stabilite de instanţa de judecată. În acest moment, ofiţerul de poliţie nu este repartizat pe niciun post, o decizie urmând să fie luată de conducerea IPJ’, a declarat joi purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu.

Fostul şef al BCCO Alba, comisarul şef Traian Berbeceanu, a fost schimbat din funcţie în luna octombrie, după ce a fost arestat preventiv fiind acuzat de procurorii DIICOT Alba de sprijinirea unui grup infracţional nestructurat şi favorizarea infractorului într-un dosar de evaziune fiscală cu produse petroliere.

Citeste si:  Pogea, pus să recunoască: vom avea contracţie economică de 8% în acest an

Arestat preventiv pentru 29 de zile, Berbeceanu a negat, în permanenţă, acuzele ce i-au fost aduse. El a fost eliberat din arestul preventiv pe 26 noiembrie, printr-o decizie a Instanţei Supreme, dar are interdicţie de a părăsi ţara. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close