EUR
4,84 RON
(-0.01%)
USD
4,29 RON
(-0.38%)
GBP
5,38 RON
(-0.75%)
CHF
4,55 RON
(-0.09%)
BGN
2,47 RON
(-0.01%)
BYN
1,75 RON
(-0.28%)
CAD
3,16 RON
(-0.09%)
RSD
0,04 RON
(-0.02%)
AUD
2,98 RON
(-0.02%)
JPY
0,04 RON
(-0.28%)
CZK
0,18 RON
(+0.12%)
INR
0,06 RON
(-0.11%)

Oreste, reţinut de Jandarmerie la Pungeşti

Realizatorul de televiziune Oreste Teodorescu a fost retinut, sambata,  de jandarmi la Pungesti. Oreste se afla la Pungesti pentru mitingul de solidaritate cu locuitorii comunei.

Ulterior Oreste a mers la sediul Politiei Vaslui pentru a depune o plangere penala impotriva sefului Detasamentului de Politie pentru Interventie Rapida (DPIR) care, aflat in stare de ebrietate, i-a agresat verbal pe protestatarii aflati in fata sediului IPJ.

Sambata, au mai fost retinuti la Pungesti, alaturi de alti protestatari, Willy Schuster si fiica sa, Michelle, Erwin Albu, Vlad Ioachimescu si Claudiu Craciun, relateaza nasultv.ro.

 

Citește și
2 Comentarii
  1. Tomica cel vechi spune

    Numai beat fiind seful jandarmilor a putut agresa demonstrantii. Daca era treaz isi dadea seama ca demonstrantii tocmai pentru respectarea legii, a dreptului la proprietate, a Constitutiei au iesit in strada. Dar starea de ebrietate nu-l scuteste de raspundere, din contra este factor agravant. Oricum pentru ce s-a intamplat la Pungesti ar trebui sa raspunda mai multi daca am trai intr-un stat de drept. S-ar cuveni si niste demisii de onoare! Dar ce onoare? De unde nu-i nici Dumnezeu nu cere!

  2. SUGILA LA CIA spune

    SUGETI DE POMANA , CORPORTIILE E TARI , ROMAnia e condusa de cercuri externe de 23 ani ,nu pricepeti ,va pierdeti timpul cu mitinguri inutile , vorba lu leana in 89 asezativa l a locurile voastre.saraci au murit crezand ca prostimea chiar poate fi ajutata cu ceva vreodata.s au inselat ca muti alti si ca voi la randul vostru .
    nu va ti intrebat de ce nu vrea statul roman sa mai aibe petrolul , gazele , energia electrica sub control , raspunsul este simplu ,nu vrea putere, vrea sa fie neputincios ,oricine ar prelua statul peste noapte sa nu poata misca nimic , asa cer bossi din afara ,base respecta regula, parlamentarii sunt niste paraziti care se complac in propria mocurla calduta, de aceea o sugeti de pomana la pungesti , rosia sau oriune credeti ca puteti rasturna imperialimului mondial , Fabricati pentru voi si ai vostri orice dar numai la negru !Sa traiti bine dar pe ascuns !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata