EUR
USD
GBP
5,35 RON
(+0.31%)
CHF
BGN
2,46 RON
(+0.69%)
BYN
1,67 RON
(+1.01%)
CAD
3,07 RON
(+0.18%)
RSD
0,04 RON
(-0.06%)
AUD
2,94 RON
(-0.05%)
JPY
0,04 RON
(+0.8%)
CZK
0,19 RON
(-0.42%)
INR
0,05 RON
(+1%)

Patru clădiri ale Universităţii Harvard au fost evacuate în urma unei alerte cu bombă

Universitatea Harvard a anunţat, luni, 16 decembrie, că patru clădiri din campusul său, situat în apropiere de Boston, au fost evacuate ca urmare a unei ‘alerte cu bombă, neconfirmată’, transmite Associated Press.

Potrivit sursei citate, Universitatea a anunţat, pe contul său de Twitter, că nu există nicio informaţie privind producerea unor explozii.

Serviciul de poliţie al Universităţii Harvard a dispus evacuarea clădirilor în urma unei alerte primite în cursul dimineţii care anunţa prezenţa unor explozibili în Science Center, Thayer, Sever şi Emerson Halls.

Conducerea universităţii a anunţat că poliţia universităţii şi echipaje de poliţie din localitatea Cambridge sunt prezente la faţa locului pentru a cerceta zona.

‘Din prudenţă, clădirile au fost evacuate în timp ce informaţiile sunt verificate’, se arată pe site-ul web al universităţii care numără în jur de 21.000 de studenţi, relatează Reuters.

În urmă cu o lună, Universitatea Yale din New Haven, Connecticut, şi-a închis campusul timp de aproape o zi după ce un apel anonim anunţa că un student intenţiona să împuşte oameni. Informaţia nu s-a confirmat. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata