Primul patinoar din România pe acoperişul unei clădiri, în Unirea Shopping Center

Primul patinoar din România pe acoperişul unei clădiri va fi inaugurat, vineri, 20 decembrie, la Bucureşti, în Unirea Shopping Center, informează un comunicat.

 Evenimentul începe la ora 18,00 şi include un show de lasere, primul DJ robot din lume şi un concert. Intrarea la evenimentul intitulat „Patinează la înălţime” va fi gratuită.

Timp de aproape două ore, Roxana Nemeş, DJ Harra, Lore, Marian Vasilescu, LeeYa, Alyana Lu, Miss Mery, Let’s Go Project, Ju Ju, Miss Mery, Otilia şi Ryia V vor întreţine atmosfera pe patinoarul unic în România datorită poziţionării sale. De asemenea, Atom X, primul robot DJ din lume, adus special din SUA, va mixa pe cele mai cunoscute piese internaţionale în timpul unui show de lasere inedit pregătit de organizatori.

Citeste si:  Un amendament la legea privind taxa pe construcţiile speciale stabileşte situaţia impozitării platformelor off shore, susţine Ioana Petrescu

Intrarea la evenimentul susţinut de restaurantul Marmarita şi organizat de Luxury Events şi Dynamic Records va fi gratuită, cei prezenţi pe patinoar urmând să beneficieze şi de gratuitate la parcare. Elevii şi studenţii care îşi doresc să patineze la peste 20 de metri înălţime vor beneficia de 50% reducere din preţul pentru închirierea patinelor. Accesul la patinoar se va face cu liftul din parcare, până la etajul 7, apoi pe scara interioară încă un etaj. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close