Nae Lăzărescu va fi înmormântat sâmbătă la Focşani

Actorul Nae Lăzărescu va fi înmormântat sâmbătă, 21 decembrie, după ora 12,00, la Focşani.

 Cel mai probabil va fi un ceremonial cu onoruri militare, a declarat vineri, directorul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” Alexandru Arşinel.

Partenerul de scenă al actorului, Vasile Muraru a amintit că Nae Lăzărescu a făcut şcoala de ofiţeri şi era ofiţer în rezervă şi de aceea va primi onoruri militare.

Potrivit lui Vasile Muraru, slujba de înmormântare de la Focşani va avea loc la ora 12,00.

„Prefectul de Vrancea ne-a dat un telefon şi doreşte să îi dea şi onoruri militare la mormânt”, a adăugat la rândul său actorul Alexandru Arşinel. „Nae îmi e să nu se trezească să se sperie de armă”, a glumit directorul Teatrului Tănase.

Citeste si:  Persoana singură care creşte un copil cu dizabilităţi va beneficia şi de indemnizaţia lunară de însoţitor

Trupul neînsufleţit al actorului Nae Lăzărescu a fost depus vineri, în foaierul Teatrului de Revistă din Capitală. Printre cei care i-au adus un ultim omagiu s-au numărat politicieni precum Nicolae Văcăroiu şi Corneliu Vadim Tudor, primarul Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone şi artişti precum Mitică Popescu, Alexandru Arşinel şi Cristina Stamate.

Nae Lăzărescu a murit joi, la locuinţa sa din Bucureşti, în urma unei lungi suferinţe. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close