Dolj: Un bărbat de 41 de ani a decedat, iar copiii acestuia au fost răniţi în urma accidentului produs de Silviu Lung

Un bărbat de 41 de ani a decedat, iar copii acestuia – o fată şi un băiat, de 17 ani şi, respectiv, 15 ani au fost răniţi în urma accidentului produs de fotbalistul Silviu Lung, care conducea un autoturism Mercedes cu care a intrat pe contrasens, pe DN 56 Craiova-Calafat, în dreptul localităţii Radovan.

Potrivit neurochirurgului Alexandru Cameniţă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, în urma traumatismului cranio-cerebral, fata are un hematom subdural şi, cel mai probabil va fi supusă, joi, unei intervenţii chirurgicale. ‘Fata are un hematom subdural, a fost sedată. Mâine dimineaţă (n.red.: joi) va intra, cel mai probabil, în sala de operaţie’, a declarat Cameniţă.

Citeste si:  Investiţiile străine directe au scăzut cu 28,9%, în primul semestru din acest an

Potrivit medicului, Silviu Lung, care a fost şi el dus la spital, nu are nimic, ‘este jupuit la frunte şi la nas’.

Medicii de la SJU Craiova unde au ajuns cei trei răniţi – cei doi copii şi Silviu Lung – au declarat că băiatul este stabil hemodinamic şi conştient şi nu prezintă leziuni la nivel cerebral.

Pe DN 56 Craiova-Calafat, în dreptul localităţii doljene Radovan, la circa 20 km de Craiova, a avut loc, miercuri după-amiaza, un accident de circulaţie. ‘Potrivit informaţiilor preliminare, accidentul s-a produs în urma pătrunderii pe contrasens a autoturismului Mercedes. În acel moment autoturismul Renault, în care se aflau trei persoane, a fost lovit frontal. În urma impactului o persoană a decedat pe loc, iar alte trei persoane au fost rănite. Pătrunderea pe contrasens a fost cauzată fie de o depăşire neregulamentară, fie de neadaptarea vitei la condiţiile de ceaţă care au contribuit la scăderea vizibilităţii. În acest moment se fac în continuare cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor accidentului’, a declarat, Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Citeste si:  Microbuz cu români, implicat într-un accident mortal în Austria din cauza unei dispute pentru o ţigară

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală.

De menţionat că la ora producerii accidentului în judeţul Dolj se circula cu dificultate din cauza ceţei persistente, iar IPJ Dolj a trimis miercuri dimineaţa un avertisment pentru şoferi în acest sens. De asemenea, DN 56 Craiova-Calafat se află în reabilitare, iar marcajele sunt de culoare galben (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close