Dragnea spune că a văzut Iadul când a verificat tronsonul de drum Râmnicu Sărat – Buzău

13

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, a declarat duminică, 26 ianuarie, la Palatul Victoria, că „a văzut Iadul” sâmbătă seara când a verificat ”nişte tronsoane”, în special tronsonul de drum Mizil-Buzău.

„Am vrut să văd cu ochii mei, azi-noapte, dacă într-adevăr se poate circula pe nişte tronsoane de drum care sunt blocate şi mă refer aici la Ploieşti-Buzău, în special tronsonul Mizil – Buzău, şi în tronsonul care mie mi se pare că a fost cel mai afectat în care şi acum este o situaţie îngrozitoare şi va fi şi mai rău, tronsonul Râmnicu Sărat – Buzău. Azi-noapte, ce am văzut, am văzut Iadul. Mi se pare foarte riscant şi un pericol foarte mare că anumiţi cetăţeni, care stau acasă şi ar avea tendinţa să plece undeva, văzând tot felul de comentarii la diverse emisiuni, făcute cu bună credinţă, să aibă senzaţia că ar putea să se deplaseze pe aceste drumuri blocate şi care sunt restricţionate circulaţiei”, a spus Dragnea.

Citeste si:  Dragnea: Dacă PSD câştigă în toamnă alegerile, este imposibilă impunerea unui premier tehnocrat

Acesta a făcut un apel către cetăţeni să se informeze înainte de a pleca la un drum.

„Fac un apel, din partea Guvernului, către toţi cetăţenii să se informeze înainte de a pleca la un drum pentru că informaţiile pe care le dăm sunt cele corecte, iar deciziile de a fi restricţionată circulaţia pe aceste drumuri sunt decizii luate cu maximă responsabilitate. De exemplu, pe Râmnicu Sărat- Buzău nu se putea circula nu din cauza troienelor de zăpadă, ci pentru că pur şi simplu nu se vedea la 2 metri din cauza viscolului. O viteză îngrozitoare. Am văzut oameni care erau foarte nervoşi pentru că erau opriţi de poliţie să meargă, neştiind că la 500 de metri sau un kilometru este Infernul”, a arătat viceprim-ministrul. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata