Omul de afaceri Ilie Carabulea, ridicat de DNA

13

Omul de afaceri sibian Ilie Carabulea a fost ridicat marţi, 28 ianuarie, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi va fi dus la audieri, în cadrul unei anchete privind fapte de corupţie în care sunt implicaţi şi funcţionari din domeniul supravegherii asigurărilor.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează marţi percheziţii domiciliare în 17 locaţii situate în municipiile Bucureşti şi Sibiu, în cadrul unei anchete privind săvârşirea, de către mai multe persoane, a unor infracţiuni de corupţie.

Potrivit unor surse judiciare, percheziţiile vizează firma Carpatica Asigurări şi funcţionari de la Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Citeste si:  Dan Şova se plânge în instanţă de tergiversarea anchetei de către DNA

De altfel, omul de afaceri Ilie Carabulea, patronul de la Carpatica Asigurări, a fost ridicat şi dus la DNA Bucureşti pentru audieri.

DNA susţine, într-un comunicat de presă remis marţi, că mai multe persoane sunt suspectate de infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, cum ar fi: asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, luare/dare de mită, trafic/cumpărare de influenţă, abuz în serviciu contra intereselor publice, folosirea în orice mod de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii în scopul obţinerii pentru sine de foloase necuvenite, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi instigare la uz de fals.

Citeste si:  Şeful ADRNE, Constantin Apostol şi subalternii săi, condamnaţi pentru fraudă

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Serviciului Român de Informaţii şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata