Toate drumurile naţionale din judeţul Brăila au fost închise

19

Toate drumurile naţionale de pe raza judeţului Brăilas-au închis la ora 15:00, în urma deciziei luate de Comitetul judeţean pentru situaţii de urgenţă, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt. col. Ştefan Stoian.

‘Şoferii care sunt în trafic sunt rugaţi să se îndrepte spre cea mai apropiată localitate, pentru a fi in siguranţă. La această oră avem 14 localităţi izolate şi peste 4.000 de locuinţe sub zăpadă. Bacurile nu mai fac treceri spre judeţul Tulcea şi spre Insula Mare a Brăilei’, a declarat Stoian.

Citeste si:  Viscol cu căderi masive de zăpadă în nordul Japoniei

Un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă format din patru militari se deplasează în localitatea Boarca, pentru salvarea unei femei în vârstă de 75 ani cu afecţiuni medicale. Intervenţia se desfăşoară cu autospeciala de capacitate mărită ARGO 8×8.

Tot în misiuni de salvare sunt şi 20 pompieri care participă la acţiuni de deszăpezire în localităţile Tufeşti şi Vădeni, 288 de poliţişti care acţionează în trafic, 40 jandarmi care deszăpezesc casele din localităţile Romanu şi Gemenele şi 160 de militari care desfundă drumurile comunale din Scorţaru Nou, Surdila Găiseanca, Făurei, Horea, Victoria, ducând şi provizii de mâncare şi apă în aceste zone.

Citeste si:  Arhiepiscopul Tomisului, urmărit penal de DNA

Crucea Roşie Brăila a distribuit către Comitetul judeţean pentru situaţii de urgenţă pături, saci de dormit, cizme de cauciuc, pachete cu supă, care vor fi distribuite în localităţile afectate din judeţ. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata