Tronsonul Lehliu-Drajna al autostrăzii A2 va fi deschis în jurul orei 18,30

Tronsonul de la Lehliu la Drajna al autostrăzii A2 va fi ‘eliberat’ până la ora 18,00 – 18,30, a declarat, vineri, 31 ianuarie, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine, Dan Şova, aflat în judeţul Călăraşi.

‘Sunt foarte mulţumit de ce s-a întâmplat până acum în judeţ (Călăraşi – n. r). Au avut patru zile de Cod portocaliu, două zile de Cod roşu, viscol foarte mare, zăpadă foarte multă…Am mers în cel mai îndepărtat sat din comuna Ileana, unde a fost zăpadă foarte mare…Pentru cei care vor să folosească autostrada A2, domnul Neaga (Narcis Neaga, directorul CNADNR – n. r.) ne-a spus că la orele 18,00 – 18,30 va fi eliberată toată, pe tronsonul de la Lehliu la Drajna, unde au rămas probleme’, a spus Şova.

Citeste si:  Romsilva produce anual în pepinierele proprii peste 80 de milioane de puieţi forestieri

Acesta a subliniat că, în judeţul Călăraşi, nu mai este niciun drum închis, intervenţia autorităţilor fiind foarte bună.

‘Înţeleg că nu mai avem niciun drum naţional închis, restricţionat. Nu mai avem probleme nici pe drumurile judeţene. S-a ajuns până la ultima casă din judeţ. Acum trebuie să fim atenţi la frigul foarte mare. Intervenţia autorităţilor e foarte bună. După starea de alertă, autorităţile, Apărarea, Internele, CNADNR (Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România – n. r.), Pompierii, Instituţia Prefectului, toată lumea a lucrat şi avem un judeţ care, în urmă cu două zile, era sub Cod roşu şi acum se circulă peste tot. Am găsit într-un cătun maşina de pâine…’, a adăugat Dan Şova. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata