Un Rolls-Royce care i-a aparţinut actriţei Brigitte Bardot s-a vândut la licitaţie cu 286.000 euro

O maşină Rolls-Royce de colecţie, care i-a aparţinut actriţei Brigitte Bardot, s-a vândut la o licitaţie organizată sâmbătă la Paris cu 286.000 euro, informează closermag.fr.

La salonul Retromobile au fost scoase la licitaţie numeroase maşini care le-au aparţinut unor vedete. Nu mai puţin de 177 de maşini de colecţie au fost aduse la salon, printre care şi somptuosul Rolls-Royce Silver Cloud, care a fost al actriţei franceze acum 50 de ani. Un alt automobil adjudecat – cu 48.900 euro – a fost un Chevrolet Bel Air, condus în trecut de Ringo Starr, iar o motocicletă a umoristului Coluche a fost cumpărată cu 7.700 euro. Un Maserati Ghibli Spyder 1969 s-a vândut la licitaţie cu 749.500 euro, record mondial pentru această maşină.

Citeste si:  Fotbal: Campionatul Spaniei - Real Madrid rămâne în fruntea clasamentului

Frumosul Rolls-Royce din 1962, care i-a aparţinut Brigittei Bardot, are o poveste frumoasă, avându-l printre foştii proprietari şi pe Charles Aznavour. ‘Cumpărătorul va primi şi o copie a certificatului de înmatriculare pe numele Brigitte Bardot’, a spus Artcurial Motorcars, organizatorul licitaţiei. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata