Mehedinţi: S-au aprobat planurile de reorganizare a RAAN

Adunarea creditorilor Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare (RAAN) a aprobat planurile de reorganizare a acestei entităţi economico-strategice din judeţul Mehedinţi, a declarat sâmbătă seara, 1 martie, administratorul firmei specializată în insolvenţă Tudor& Asociaţii, Ion Tudor.

Potrivit sursei citate, cele două planuri stabilite şi propuse de administratorii judiciari au drept scop salvarea de la faliment a platformelor industriale Uzina de apă grea Romag-Prod şi Termocentrala Romag-Termo din localitatea Halînga, prin promovarea unor măsuri eficiente de gestionare şi administrare a fondurilor financiare şi, astfel, a asigurării funcţionării normale a acestora.

Citeste si:  Board-ul Băncii Mondiale va aproba în octombrie-noiembrie proiectul de reorganizare al ANAF

„Planurile prevăd plata integrală a creanţelor garantate, salariale şi bugetare. S-a decis efectuarea acestora în cuantum de 70%”, a precizat Tudor.

În context, el a arătat că planurile votate de adunarea creditorilor vor fi înaintate săptămâna viitoare pentru confirmare către judecătorul sindic care va hotărî deschiderea procedurii de reorganizare a RAAN. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close