Ponta: Reforma fiscală şi pachetul de dezvoltare economică rămân cele stabilite în USL

18

Premierul Victor Ponta a declarat marţi în plenul Parlamentului că noul Guvern va păstra politicile de reformă fiscală şi de dezvoltare economică stabilite prin programul USL.

„Practic, reforma fiscală, pachetul de dezvoltare economică şi socială rămân pe agendă, aşa cum le-am stabilit împreună şi mă bazez pe sprijinul Parlamentului pentru a le putea implementa în continuare”, a spus Ponta.

El a arătat că reducerea contribuţiilor de asigurări sociale şi scutirea de impozit a profitului reinvestit vor fi subiecte prioritare de discuţie în dialogul cu instituţiile financiare internaţionale.

Citeste si:  Sunt dispus să candidez la Preşedinţie; iau în calcul foarte serios varianta să-l înving pe Ponta, susţine Klaus Iohannis

„Vreau să asigur că toate direcţiile fundamentale ale programului de guvernare sunt însuşite şi vor fi respectate. Vreau să-i asigur pe colegii liberali că nu se pune în niciun caz problema schimbării cotei de 16%, că vom încerca în această nouă formulă să avem şi vom avea în mod sigur pe primul punct în discuţiile din aprilie cu delegaţia Comisiei Europene, FMI şi Băncii Mondiale, atât scutirea de impozit a profitului reinvestit, cât şi reducerea contribuţiilor de asigurări sociale”, a subliniat premierul. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata