EUR
4,83 RON
(+0.06%)
USD
4,48 RON
(-0.52%)
GBP
5,49 RON
(+0.35%)
CHF
4,58 RON
(+0.15%)
BGN
2,47 RON
(+0.24%)
BYN
1,73 RON
(-1.52%)
CAD
3,17 RON
(-1.39%)
RSD
0,04 RON
(+0.08%)
AUD
2,69 RON
(-0.27%)
JPY
0,04 RON
(+0.6%)
CZK
0,17 RON
(+0.39%)
INR
0,06 RON
(-0.79%)

 

„Cum i-am dat fiului meu autism” – o mamă îşi pune sufletul pe tavă, sperând că va salva alţi copii

7) Vaccinuri

Nici nu stiu ce sa spun despre vaccinuri in afara de faptul ca daca as putea sa o iau de la capat, copiii mei nu ar face nici macar unul. Dintre toate greselile pe care le-am facut, daca ar putea fi una singura pe care sa o iau inapoi, ar fi dozele de vaccin, fara a sta pe ganduri. La putin timp dupa ce baiatul meu a implinit trei ani am renuntat la idiotul de pediatru care m-a dus pe calea terorii.

Noul doctor s-a uitat la analizele de sânge ale puiului meu si la testele pentru metale grele si m-a informat fara loc de intoarcere ca fiul meu a fost afectat de vaccinuri si nu a fost niciodata un candidat pentru imunizare. Mi-a spus ca datorita fibromialgiei mele si a faptului ca boli autoimune si probleme digestive sunt comune in familia mea si a sotului meu, baiatul meu nu ar fi trebuit vaccinat niciodata.

Daca adaug si tot ce i s-a intamplat de la nastere si faptul ca avea icter, si un cefalohematom care s-a dizolvat in aproape 6 luni, iritatii severe, reflux gastroesofagian, rinita croniza, infectii ale urechii si eczema atopica, era foarte clar faptul ca sistemul lui imunitar nu functiona cum trebuie.

 Vaccinurile trebuie facute doar cand sistemul imunitar funcitioneaza corect, lucru care explica de ce la el imunizarile facute prin vaccinuri sunt ZERO. Potrivit CDC si prospectelor de pe vaccinuri, copiii nu trebuie vaccinati daca sunt bolnavi sau sub tratament cu antibiotice.

Copilul meu a fost bolnav si/sau sub tratament la aproape fiecare tura de vaccin. Oameni buni, eu stiu ce i s-a intamplat copilului meu. EU STIU. Am vazut totul. Ginger Taylor a adunat de-a lungul anilor o lista cu studii care leaga in mod direct autismul de vaccinuri. Si lista aia are peste 60 de studii.

Inca ceva – nu va obositi sa scrieti comentarii despre vaccinuri. Nu lei voi posta. Sunt perfect constienta ca sunt copii cu autism care nu au fost niciodata vaccinati. Nu spun ca vaccinurile sunt de sine statatoare responsabile pentru autismul fiecarui copil. Dar stiu ca au facut un rau ireparabil sistemului imunitar al copilului meu, care a dus eventual la autism. Gata, am zis-o.

 

8) Acetaminophen/Paracetamol

Copilul meu a primit o cantitate incredibila din acest aceasta moarte rosie, lichida. Acetaminophenul opreste productia de glutationa, antioxidantul principal al organismului uman. Glutationa este esentiala in lupta organismului cu toxinele si in eliminarea lor.

Asta inseamna ca probabil cel mai rau lucru pe care il poti face e sa ii dai unui copil paracetamol cand e vaccinat sau cand are o infectie in corp. Asitenta de la cabinetul pediatrului meu i-a dat paracetamol instantaneu cand l-a vaccinat. Cand infectiile la ureche, durerile de stomac si febra au inceput, ca rezultat al raului facut de vaccin, i-am dat paracetamol pentru a-i usura durerea.

Incepeti sa vedeti cum toate ororile astea formeaza o tesatura? O problema are nevoie de o solutie, care creeaza o alta problema si tot asa.

Citește și
1 Comentariu
  1. alex spune

    Autismul este cauzat de factori genetici si atat…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata