Alimentele care NU produc mucus sunt esenţiale în procesul de vindecare

Alimentele care NU produc mucus sunt esenţiale în procesul de vindecare

Naturiştii din vechime, în special Arnold Ehret  în cartea sa celebră ”Dieta care nu formează mucus”  şi apoi şi Robert Morse, au făcut ”liste” cu alimentele ”formatoare de mucus” – cu acele aşa-zise ”alimente” – de fapt, reale otrăvuri, când sunt consumate ZILNIC – care declanşează o reacţie de apărare din partea sistemului limfatic al corpului.

Sistemul limfatic sau circulaţia limfatică a corpului – este acel sistem care se ocupă de eliminarea reziduurilor celulare (adică a tuturor deşeurilor pe care fiecare celulă din miliardele de celule ale corpului nostru le produce în activitate zilnică) – la exteriorul corpului – prin intermediul rinichilor.

Circulaţia limfatică se desfăşoară în paralel cu circulaţia sângelui – sângele fiind fluidul (mai apos) care HRĂNEŞTE celulele, iar limfa fiind fluidul (mai vâscos, mai grăsos) care ”CURĂŢĂ” celulele. Limfa din sistemul limfatic – este o adevărată ”CANALIZARE” a corpului nostru – prin care se elimină la exterior cantităţi uriaşe de reziduuri acide şi toxine, ce intră în corp.

Citeste si:  România a scăpat deocamdată de infringement pentru gropile de gunoi

Toţi ştiţi ce este limfa, dacă v-aţi stors un coş. Întâi iese puţin sânge – şi apoi un lichid apos, clar uneori gălbui – aceea este LIMFA! Când sunteţi ”răciţi” – sistemul limfatic – care este şi principalul sistem imunitar al corpului – produce în exces limfă – sub formă de MUCUS – care se elimină la exterior pe unde poate – nas, gât, urechi, ochi, piele, vagin, intestine, rinichi – antrenând şi toxinele microbiene odată cu el.

Ca şi cum organismul nostru ”trage apa” la toaleta reprezentată de ”sistemul limfatic”. Aşadar,”mucii din nas” sau ”expectoraţia” de la tuse, nu sunt altceva decât MUCUS din sistemul limfatic, prin care corpul încearcă să elimine la exterior, printr-un orificiu disponibil, excesul de toxine care a intrat în organism.

Dacă aveţi mereu nasul înfundat – ştiţi că la acest nivel NU SE MAI POATE PRODUCE ELIMINAREA mucusului şi a apărut un BLOCAJ LIMFATIC. Prea mult mucus pentru un orificiu prea mic!

Citeste si:  Vitaminele şi omega 3 contribuie la o mai bună funcţionare a creierului

Dacă vă ”dregeţi” mereu vocea şi aveţi senzaţia de ”ceva” în gât (ca un corp străin, ca nişte mucus care nu se poate detaşa şi elimina, ca o ”gâdilitură” sau uneori ”ca un nod”), ştiţi că aveţi ”un dop de mucus” în faringe care nu se poate elimina.

Secreţie excesivă de mucus poate exista în tot tractul digestiv, de la nivelul gurii  până la nivelul anusului (locul de eliminare al materiilor fecale), mai ales atunci când persoana consumă ZILNIC alimentele formatoare de MUCUS. Adică alimentele care ”irită” mucoasa tubului digestiv  şi declanşează o ”reacţie de apărare” din partea corpului = CREAREA DE MUCUS.

Multe persoane, când încep să ”postească”, se trezesc dimineaţa cu un gust şi miros foarte neplăcute în gură, limba încărcată, plină de un depozit albicios şi o stare de slăbiciune.

CORPUL ÎŞI ÎNCEPE DETOXIFIEREA şi eliminarea excesului de mucus din pereţii tubului digestiv. La nivelul limbii se proiectează TOT tubul digestiv şi starea limbii vă spune despre starea digestiei dv!

Citeste si:  Musulmanii din România încep postul Ramazanului

Vă simţiţi rău dimineaţa, la trezire, pe nemâncate? Sunteţi ”plin ochi” de mucus în tubul digestiv. Dacă veţi continua câteva zile ”postul” consumând multă apă sau sucuri proaspăt stoarse de fructe, treptat, limba se va curăţa şi ”neplăcerile” vor dispare!

2,796 Cititori

Pages: 1 2 3 4
loading...

Citeste si:

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *