Clipul de promovare al staţiunii Mamaia: cluburi, maşini şi şampanie de lux – VIDEO

Asociaţia Litoral-Delta Dunării a prezentat în cadrul Târgului de Turism, ce are loc la sfârşitul acestei săptâmâni în Bucureşti, clipul de promovare al staţiunii Mamaia.

Clipul a fost realizat din banii din taxa pe staţiune plătită de agenţii economici, iar Corina Martin, preşedintele asociaţiei, declara anul trecut că a costat 10.000 de euro.

Clipul promovează doar staţiunea Mamaia, ca destinaţie de distracţie pentru tineri. Dacă în prima parte a clipului avem parte de imagini cu activitatea de zi, a doua parte ne prezintă viaţa de noapte din cluburile din Mamaia. Şi ca turiştii să nu creadă că Mamaia este o destinaţie ieftină, în clip este prezentată şi sampania Arman, una dintre cele mai scumpe şampanii din lume, dar şi maşini, hoteluri şi cluburi de lux.

Citeste si:  Corina Martin (ANAT): Peste 30.000 de turişti au fost pe litoralul românesc de 1 mai

În primul an de la introducerea acestei taxe s-au strâns 254.000 de euro, din care 80% au revenit asociaţiei, cea care a solicitat impunerea acestei taxe. Un proprietar al unui apartament de vacanţă a plătit 100 de lei, iar un magazin 2.000 de lei. Taxa în cazul unui club de noapte a fost de 3.000 de lei pe an, relatează  economica.net.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata