Fraţii Victor şi Ioan Becali contestă pedepsele în dosarul transferurilor

18

Impresarii Ioan şi Victor Becali au depus contestaţii în anulare la Curtea de Apel Bucureşti la decizia prin care au fost condamnaţi la 6 ani şi 4 luni şi, respectiv, 4 ani şi 8 luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor.

CAB a stabilit termen 11 aprilie pentru judecarea celor două contestaţii ale fraţilor Becali.

De asemenea, managerul general al echipei de fotbal Steaua Bucureşti, Mihai Stoica, şi fostul preşedinte dinamovist Cristian Borcea au depus contestaţie în anulare, la Curtea de Apel Bucureşti, la decizia prin care au fost condamnaţi la 3 ani şi 6 luni de închisoare şi, respectiv, 6 ani şi 4 luni, în dosarul transferurilor.

Citeste si:  Acțiunile Uber și Lyft avansează, în timp ce California se hotărăște să treacă măsura de votare a lucrătorilor

Pentru contestaţia lui Mihai Stoica, a fost stabilit un termen de judecare pentru 21 martie, în timp ce pentru acţiunea lui Borcea s-a dat termen pe 28 martie.

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au decis pe 4 martie condamnarea la închisoare cu executare a celor opt inculpaţi din dosarul transferurilor din fotbal. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata