Pilotul avionului dispărut era un fanatic politic

14

Pilotul avionului malaezian dispărut cu 239 de persoane la bord, Zaharie Ahmad Shah, era un fanatic politic care îl sprijinea pe liderul opoziţiei din Malaezia, Anwar Ibrahim, afirmă Mail on Sunday, care adaugă că autorităţile cercetează posibilitatea ca pilotul să fi sechestrat avionul ca formă de protest politic, potrivit EFE.

Conform publicaţiei, căpitanul Ahmad Shah îl sprijinea ‘în mod obsesiv’ pe liderul opoziţiei şi se pare că asistase, cu câteva ore înainte de zbor, la controversatul proces în care Anwar Ibrahim a fost condamnat la cinci ani de închisoare. Susţinătorii lui Anwar Ibrahim afirmă că omul politic este victima unei campanii de denigrare.

Citeste si:  Curtea de Conturi a României - documentar

Publicaţia, citând postul de radio WNYC din SUA, menţionează că există 634 de locuri în care avionul ar fi putut ateriza, din Australia până în insulele Malvine, inclusiv în Pakistan.

Avionul care efectua cursa MH370 a decolat la 8 martie din Kuala Lumpur în direcţia Beijing şi a dispărut de pe ecranele radar după circa 40 de minute de la decolare. Avionul transporta 227 de pasageri, printre care şapte minori, şi echipajul, format din 12 persoane. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata