Peste 120 de furnizori din 23 de ţări vor expune, în perioada 4-6 aprilie 2014, la GastroPan

18

Peste 120 de furnizori din 23 de ţări vor expune, în perioada 4-6 aprilie, la expoziţia autohtonă de soluţii şi tehnologii pentru panificaţie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, cafea şi alimentaţie publică – GastroPan.

Evenimentul, aflat la ediţia a şasea, se va desfăşura anul acesta la Braşov Business Park şi va atrage peste 20.000 de vizitatori — specialişti şi antreprenori din afacerile de profil. La GastroPan vor expune cei mai mari furnizori de pe piaţa autohtonă şi europeană, iar programele dinamice organizate vor atrage zeci de mii de vizitatori. Demonstraţiile live variate şi concursurile GastroPan vor completa, ca şi le ediţiile anterioare, profesionalismul şi atractivitatea expoziţiei.

Citeste si:  Germania avertizează asupra apariției unei noi crize a imigranților

Deşi marile standuri şi-au găsit deja expozanţii, pe ultima sută de metri furnizorii mai au posibilitatea de a-şi expune soluţiile la un stand de dimensiuni mai mici sau în zona de expunere Business Point.

GastroPan este o bună modalitate pentru furnizori de a crea noi parteneriate cu specialiştii din domeniile panificaţiei, cofetăriei şi alimentaţiei publice, aflaţi în căutarea unor idei şi soluţii eficiente pentru dezvoltarea afacerilor lor.

Expozanţii au acces la cei 20.000 de vizitatori specialişti invitaţi, în condiţii avantajoase, închiriind un stand propriu, la tarife începând de la 514 euro pentru construcţie şi dotări standard. Furnizorii cu bugete mai limitate au oportunitatea de a-şi prezenta soluţiile pentru suma unică de 350 euro în cadrul zonei GastroPan Business Point. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata