Specialişti în educaţie din mai multe ţări se reunesc la Iaşi pentru a discuta despre mobilitatea europeană

14

Reprezentanţii instituţiilor de învăţământ din Italia, Spania, Germania, Portugalia, Scoţia, Suedia se vor afla, în perioada 19-20 martie, la Iaşi, în carul proiectului Leonardo da Vinci – „Transfer de inovaţie: European Knowledge Center for Mobility”.

Gabriela Cornea, inspector proiecte educaţionale şi programe europene, a declarat marţi că proiectul are ca obiectiv crearea unei baze de date pentru mobilitatea europeană, în scopul de a oferi un cadru de sprijin, de încredere pentru proiectele de mobilitate, asigurarea calităţii formării la locul de muncă pentru persoanele în formare profesională iniţială, precum şi pentru persoanele implicate pe piaţa forţei de muncă.

Citeste si:  Câştigul salarial mediu net pe economie a ajuns la 1.740 lei, în ianuarie 2015

Pe parcursul celor două zile, la sediul Inspectoratului Școlar Judeţean Iaşi vor fi abordate teme complexe pentru a analiza raportul de progres după primul an de implementare, instrumente de asigurare a calităţii, analiza platformei online pentru înregistrare, acreditarea şi certificarea plasamentelor, strategii de diseminare, propuneri pentru viitoarele parteneriate strategice. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata