Gică Popescu, George Copos şi Mihai Stoica vor executa pedepsele în regim închis

O comisie specială de la Penitenciarul Rahova a stabilit marţi că Gheorghe Popescu, Mihai Stoica şi Gheorghe Copos, condamnaţi în dosarul transferurilor din fotbal, vor efectua pedepsele în regim închis de detenţie.

Comisia de individualizare a executării pedepselor de la Penitenciarul Rahova a stabilit regimul de detenţie în cazul celor trei, după ce aceştia au ieşit din perioada de carantină.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Rahova, Gabriela Livadariu, a declarat că cei trei se află în custodia penitenciarului Rahova şi nu s-a stabilit dacă vor fi mutaţi în alt penitenciar.

Citeste si:  Mihai Stoica - eliberat condiţionat; decizia este definitivă

Pe 4 martie, judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au decis condamnarea la închisoare cu executare a celor opt inculpaţi din dosarul transferurilor din fotbal.

George Copos, fostul acţionar majoritar al FC Rapid, a fost condamnat la 3 ani şi 8 luni de închisoare, Mihai Stoica, managerul general al FC Steaua — la 3 ani şi 6 luni de detenţie, Cristian Borcea, fost acţionar al FC Dinamo — 6 ani şi 4 luni, Ioan Becali — 6 ani şi 4 luni, Victor Becali — 4 ani şi 8 luni.

De asemenea, Jean Pădureanu, fost preşedintele al clubului Gloria Bistriţa, a fost condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare cu executare în acelaşi dosar, Gheorghe Popescu — la 3 ani, o lună şi 10 zile de închisoare cu executare, iar Gheorghe Neţoiu — la 3 ani şi 4 luni de detenţie cu executare. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata