Ponta: În 25 mai se va da un nou vot de încredere pentru cei care conduc România

13

Premierul Victor Ponta a reiterat, luni, 31 martie, în debutul şedinţei Biroului Permanent al partidului, că alegerile din 25 mai vor reprezenta un nou vot de încredere pe care românii îl vor acorda partidelor aflate la guvernare.

„Avem de pregătit o campanie importantă pentru 25 mai pentru Parlamentul European. Avem candidaţi foarte buni cu care ne mândrim, dar şi organizaţiile cele mai puternice. De asemenea, avem alegeri parţiale pentru câteva dintre colegii şi pentru Consiliul judeţean Argeş şi câteva dintre primării şi consilii locale. Practic, 25 mai va fi un nou vot de încredere pentru cei care conducem şi pentru faptul că Uniunea Social Liberală, care a fost votată în 2012, este proiectul politic cel mai important. Toţi ceilalţi, mai vechi sau mai noi prieteni ai domnului Băsescu, vor candida separat. E problema lor. Vreau doar să vă rog să ne concentrăm pe ce avem noi de făcut, pe lucrurile importante pe care le-am realizat deja şi pe ce ne dorim să facem în perioada următoare”, a spus Ponta.

Citeste si:  Patronii: Trecem toată activitatea la negru că oricum nu au cum să ne prindă

Premierul a adăugat că, potrivit sondajelor, electoratul se îndreaptă „cu încrederea şi cu speranţa spre noi”. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata