Victor Ponta: Elena Udrea este Traian Băsescu în versiunea feminină

20

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Victor Ponta, a comparat-o, luni seară, pe Elena Udrea cu Traian Băsescu şi a declarat, la Antena 3, că ‘Udrea este varianta mai tânără şi feminină a domnului Traian Băsescu’.

‘Eu am spus tot timpul, sigur, o spun într-un sens peiorativ, care pe doamna Udrea o va încânta, că doamna Udrea este Traian Băsescu în versiunea feminină’, a afirmat Ponta.

Șeful Guvernului a răspuns acuzaţiilor venite din partea lui Traian Băsescu potrivit cărora ar urma să direcţioneze banii din acciza suplimentară la carburanţi către Ministerul Dezvoltării condus de vicepremierul Liviu Dragnea.

Citeste si:  Funcţionarii publici ameniţă cu boicotarea alegerile locale dacă Parlamentul nu elimină discrepanţele salariale

‘Când doamna Udrea era ministru şi când oamenilor li se tăiau pensiile şi salariile — atenţie! — avea un buget dublu decât are Ministerul Dezvoltării acum. Versiunea mai tânără şi feminină a domnului Băsescu se bazează exact pe memoria scurtă a oamenilor şi pe faptul că oamenii pot fi prostiţi de mai multe ori de aceleaşi persoane’, a reacţionat Ponta. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata