Haltere: Bianca Molie, medalie de argint la Europenele din Israel

Sportiva română Bianca Mădălina Molie a cucerit medalia de argint la stilul smuls, cu 105 kg, miercuri, în limitele categoriei 69 kg, la Campionatele Europene de haltere de la Tel Aviv (Israel).

Molie a fost devansată în clasament de Dina Sazanaveț (Belarus), 115 kg, locul al treilea fiind ocupat de Nadia Mironiuk (Ucraina), cu 104 kg. Românca Irina Lepșa a ocupat locul al șaptelea, cu 98 kg.

La stilul aruncat, Molie s-a clasat pe locul 5, cu 120 kg, iar Lepșa pe 7, cu 119 kg. Sazanaveț a luat aurul, cu 130 kg, argintul a revenit bulgăroaicei Milka Maneva, cu 125 kg, iar bronzul a fost adjudecat de Mironiuk, cu 123 kg.

Citeste si:  Creşterea cazurilor de tuberculoză cu bacili rezistenţi la medicamente, un pericol epidemiologic

La total, Sazanaveț a ocupat primul loc, cu 245 kg, pe locul secund s-a clasat Maneva, cu 228 kg, a treia a fost Mironiuk, cu 227 kg, Molie a încheiat a patra, cu 225 kg, iar Lepșa pe 7, cu 217 kg.

La Europenele din Israel, România are până acum un bilanț de două medalii de aur, prin Florin Croitoru (cat. 56 kg, smuls și total), și patru medalii de argint, trei cucerite de Loredana Toma (cat. 58 kg) și una de Bianca Molie (cat. 69 kg, stilul smuls). (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata