Peste 18.500 de secţii de votare vor fi organizate pe teritoriul naţional pentru alegerile europarlamentare

Autoritatea Electorală Permanentă a stabilit numerotarea celor 18.532 de secții de votare care vor fi organizate pe teritoriul național pentru alegerile europarlamentare, informează un comunicat al Guvernului.

Guvernul a primit miercuri în ședința săptămânală o informare privind stadiul pregătirii alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European din luna mai a acestui an.

„Până la termenul de 10 aprilie, au fost tipărite listele electorale permanente. (…) De asemenea, s-a stabilit necesarul de ștampile cu mențiunea Votat. Până la 25 aprilie 2014 vor fi aduse la cunoștința publică delimitarea și numerotarea fiecărei secții de votare din țară”, precizează sursa citată.

Citeste si:  Ford va putea produce 250.000 de autovehicule în România, peste 18 luni

Totodată, până la 25 aprilie, urmează să fie comunicate de către Ministerul Afacerilor Externe datele corespunzătoare numărului de secții de votare ce vor fi organizate în străinătate.

De asemenea, 16 aprilie este data limită până la care se vor soluționa toate contestațiile, astfel încât să fie stabilite candidaturile definitive. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata