Din obişnuinţa de a plagia, Ponta a reuşit să pună în clipurile electorale imagini din Ucraina şi Belarus

Președintele Traian Băsescu a afirmat că liderul social-democraților, Victor Ponta, a pus în clipurile electorale pentru campania electorală imagini din Ucraina și Belarus ”din obișnuința de a plagia”.

„Mă uitam și la clipurile lor electorale. Din obișnuința de plagiator a lui Victor Ponta a reușit performanța să pună pe clipul electoral al PSD, care spune că iubește România, imagini de agricultură din Ucraina și Belarus. Dacă vă uitați la poza cu care se mândrea plagiatorul Victor Ponta la Sochi este poza în care apare cu Ianukovici și cu președintele Kazahstanului. Deci, nu este nicio noutate aici”, a spus președintele Băsescu, joi, la B1 Tv.

El a susținut că între senatorul Ilie Sârbu și premierul Victor Ponta nu există nicio deosebire.

„De tata socru, dl Ilie Sârbu, trebuie să vă spun că gândește ca ginerele, ginerică. Nu este nicio deosebire, ginerică când se dă cu barca, când plagiază”, a mai spus Băsescu.

Citeste si:  Ponta: După 25 mai anunţ dacă voi candida la prezidenţiale

Șeful statului a menționat că dacă Ilie Sîrbu consideră că regimul Băsescu trebuie înlocuit cu regimul baronilor, acesta rămâne un „om deformat, neadaptat la democrație și care crede că perioada regimului Năstase poate să revină”.

„Dacă dl Sârbu crede că acest regim trebuie lichidat și înlocuit cu regimul baronilor ce să-i spun dlui Sârbu decât că a rămas cea fost tot timpul — un om deformat, neadaptat la democrație și care crede că perioada regimului Năstase poate să revină. Acesta este mesajul meu către tata socru”, a spus Băsescu.

Totodată, el a precizat că, în viziunea sa, „regimul Băsescu înseamnă o justiție care a început să funcționeze, în timpul căruia România a recuperat 10.000 de km pătrați în Marea Neagră, s-au promovat patru coduri imperfecte, dar înseamnă altceva pentru o justiție într-un stat democratic”.

”(…) S-a făcut o lege a educației care permite școlarizarea tinerilor și să iasă cu o meserie, s-a dat legea micii reforme și s-au accelerat procesele legate de cei care au fraudat statul, un regim în care s-a redus numărul de funcționari. (…) Acești 10 ani sunt cea mai bună perioadă pe care a avut-o România de la formarea statului român, chiar dacă am trecut și printr-o criză economică, nu mai vorbim și despre crizele politice”, a punctat șeful statului. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: PSD.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner