EUR
4,76 RON
(+0.21%)
USD
4,19 RON
(+0.21%)
GBP
5,55 RON
(+0.8%)
CHF
4,19 RON
(+0.18%)
AUD
2,98 RON
(+0.06%)
CAD
3,14 RON
(+0.1%)
BGN
2,43 RON
(+0.13%)
RUB
0,07 RON
(-0.52%)
ZAR
0,29 RON
(+0.34%)
BRL
1,10 RON
(-0.05%)
CNY
0,62 RON
(+0.2%)
INR
0,06 RON
(-0.23%)

MFP vrea să introducă plata cu cardul la Trezorerie, atât la ghişeu cât şi online

0

Ministerul Finanțelor Publice (MFP) vrea să introducă în viitorul apropiat posibilitatea plății cu cardul a taxelor la Trezorerie, atât la ghișeu, cât și online, a declarat, vineri, într-o conferință, ministrul Finanțelor Publice, Ioana Petrescu.

‘Suntem în discuții ca ANAF (Agenția Națională de Administrare Fiscală n.r) să fie parte în ghiseul.ro, unde acum se plătesc doar taxele locale. De asemenea, suntem în discuții ca persoanele fizice să facă plăți cu cardul la Trezorerie, atât la ghișeu, cât și online’, a afirmat oficialul MFP.

În vederea îmbunătățirii relației Fiscului cu contribuabilii, ANAF va trimite scrisori unui eșantion reprezentativ de contribuabili care au dificultăți cu plata taxelor, în care le va explica ce alternative de plată au, inclusiv reeșalonări la plata taxelor.

În cursul zilei de vineri, ministrul Finanțelor se va întâlni cu mai multe asociații de liberi profesioniști în vederea elaborării unor ghiduri cu informații simplificate vizând cele mai frecvente întrebări adresate Fiscului de diverse categorii de contribuabili.

Oficialul MFP a menționat că până la vară va fi finalizată și rescrierea Codului Fiscal și a Codului de Procedură Fiscală, cu toate modificările din ultimii ani. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.