Iaşi: Premii pentru familiile care împlinesc 50 de ani de căsătorie

Aproximativ 900 de persoane au fost așteptate de reprezentanții municipalității ieșene să participe, sâmbătă, 10 mai, la cea de-a XII-a ediție a manifestărilor organizate cu prilejul Zilei Familiei, la eveniment urmând a fi premiate familiile care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Viceprimarul Mihai Chirica a anunțat că anul acesta, pe lângă spectacolul susținut de Corina Chiriac și artistul local Aurel Niamțu și premierea familiilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie, a fost  organizată și expoziția ‘Fotografia mea de aur’.

Citeste si:  Mihai Sturzu a renunţat la muzică şi la politică şi s-a făcut pilot la Wizz Air

De asemenea, pentru cei care au venit  în Parcul Expoziției să sărbătorească Ziua Familiei municipalitatea a pregătit grătarele cu mici, frigărui și bere.

‘Astfel, invitații își vor putea expune fotografiile de la nuntă pe un panou special amenajat în Parcul Expoziției. În același timp, familiile invitate vor putea participa la o tombolă cu premii. Marele premiu constă într-un sejur de patru zile într-o stațiune de odihnă/tratament, iar restul premiilor în trei cine romantice la restaurantele ieșene. La final, invitații își pot exprima gândurile și sugestiile în Cartea de onoare a Zilei Familiei’, a spus Mihai Chirica. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

 

Citeste si:  CNADNR va plăti despăgubirea de 1 milion de euro din bugetul anual special constituit în acest scop
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata