Ministrul Dan Şova: Nu se închide Transfăgărăşanul

Ministrul Transporturilor, Dan Șova, a declarat duminică la Oradea că Transfăgărășanul nu se închide pentru 24 de luni, așa cum a anunțat postul Digi24.

„E o prostie. Vă spun, că mă filmează, că este o prostie. Nu știu de unde au mai scos și chestia asta”, a precizat, în conferință de presă, la Prefectura Bihor, Dan Șova.

Ministrul a participat duminică dimineață, la Oradea, la o întâlnire cu reprezentanți ai autorităților locale și județene, precum și cu câțiva constructori prezenți cu o zi în urmă la conferința națională „Drumurile României, încotro?…”, organizată de Federația Patronilor Bihor, dar la care ministrul nu a mai ajuns din cauza vizitei în Cluj.

Citeste si:  Dan Şova: Îmi pare rău că e campanie prezidenţială, fiindcă nu aş fi plecat în ruptul capului de la Transporturi

După această întâlnire, ministrul Șova a susținut o conferință de presă la Prefectura Bihor împreună cu directorul Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale, Narcis Ștefan Neaga, cu adjunctul acestuia, Cristian Andrei. Au mai fost prezenți Eugen Cecan, șeful Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Cluj, Marcel Boloș, directorul general al Agenției de Dezvoltare Regionale Nord-Vest. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata