Şova susţine că Orban, Berceanu şi Boagiu nu au cheltuit 1,2 milioane de euro fonduri europene

Ministrul Transporturilor, Dan Șova, susține că foștii miniștri Ludovic Orban, Radu Berceanu și Anca Boagiu nu au cheltuit 1,2 miliarde de euro din fonduri europene, bani alocați în perioada 2007-2013.
Șova a declarat, sâmbătă, la Turda, că încearcă să recupereze acum sumele respective.

‘Din exercițiul financiar 2007-2013 ne-au mai rămas 1,2 miliarde de euro, bani necheltuiți de domnul Orban, de domnul Berceanu, de doamna Boagiu. Sunt bani pierduți. Noi încercăm acum, printr-o facilitate obținută de premierul Ponta, prin negocieri cu CE, să aducem în acești doi ani, 2014-2015, de la groapă, niște bani pierduți de către guvernele de dreapta în perioada 2007-2013. Cu puțin noroc vom face o absorbție integrală a acestei sume până la sfârșitul anului 2015, vom recupera foarte mult’, a menționat Dan Șova.

Citeste si:  Dan Şova: Îmi pare rău că e campanie prezidenţială, fiindcă nu aş fi plecat în ruptul capului de la Transporturi

El a mai spus că din suma respectivă de 1,2 miliarde de euro vor putea fi finanțate lucrările la autostrada Turda-Sebeș și la tronsonul Autostrăzii Transilvania între Câmpia Turzii și Târgu Mureș.

Ministrul Transporturilor, Dan Șova, a semnat, sâmbătă, la Turda, ordinul de începere a lucrărilor pentru autostrada Turda-Sebeș. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner