Şova susţine că Orban, Berceanu şi Boagiu nu au cheltuit 1,2 milioane de euro fonduri europene

0
Ministrul Transporturilor, Dan Șova, susține că foștii miniștri Ludovic Orban, Radu Berceanu și Anca Boagiu nu au cheltuit 1,2 miliarde de euro din fonduri europene, bani alocați în perioada 2007-2013.
Șova a declarat, sâmbătă, la Turda, că încearcă să recupereze acum sumele respective.

‘Din exercițiul financiar 2007-2013 ne-au mai rămas 1,2 miliarde de euro, bani necheltuiți de domnul Orban, de domnul Berceanu, de doamna Boagiu. Sunt bani pierduți. Noi încercăm acum, printr-o facilitate obținută de premierul Ponta, prin negocieri cu CE, să aducem în acești doi ani, 2014-2015, de la groapă, niște bani pierduți de către guvernele de dreapta în perioada 2007-2013. Cu puțin noroc vom face o absorbție integrală a acestei sume până la sfârșitul anului 2015, vom recupera foarte mult’, a menționat Dan Șova.

El a mai spus că din suma respectivă de 1,2 miliarde de euro vor putea fi finanțate lucrările la autostrada Turda-Sebeș și la tronsonul Autostrăzii Transilvania între Câmpia Turzii și Târgu Mureș.

Ministrul Transporturilor, Dan Șova, a semnat, sâmbătă, la Turda, ordinul de începere a lucrărilor pentru autostrada Turda-Sebeș. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.