EUR
4,74 RON
(0%)
USD
4,20 RON
(0%)
GBP
5,41 RON
(-0.02%)
CHF
4,18 RON
(-0.01%)
AUD
3,00 RON
(-0.01%)
CAD
3,17 RON
(-0%)
BGN
2,42 RON
(0%)
RUB
0,06 RON
(0%)
ZAR
0,30 RON
(-0.03%)
BRL
1,13 RON
(-0.03%)
CNY
0,62 RON
(0%)
INR
0,06 RON
(-0.01%)

Spania: şefa Partidului Popular din León a fost omorâtă cu focuri de armă

0

Șefa filialei Partidului Popular din León (Castilla y León), Isabel Carrasco, care era și șefa reprezentanței legislativului spaniol în regiune, a murit luni seară după ce a fost împușcată.

Potrivit postului public de televiziune din Spania, poliția cercetează ipoteza unei răzbunări personale; două femei, mamă și fiică, au fost arestate, iar cea din urmă tocmai fusese concediată din cadrul instituției regionale pe care o conducea Carrasco.

Femeile arestate sunt soția, respectiv fiica unui comisar șef din Astorga /León/, precizează EFE. Potrivit martorilor, una dintre femei ar fi împușcat-o de trei ori pe Isabel Carrasco și ulterior ar fi încercat să fugă cu mașina pe care o parcase la aproximativ 150 de metri distanță. În interiorul mașinii autoritățile au găsit mănuși și o șapcă, însă nu și arma crimei. Isabel Carrasco trebuia să asiste luni seară la un eveniment electoral în Valladolid.

Acesta a fost ulterior suspendat, așa cum s-a petrecut cu toate evenimentele programate de partidele politice spaniole, aflate în campania electorală pentru alegerile europene din 25 mai. Toate formațiunile politice au transmis condoleanțe familiei și și-au exprimat solidaritatea cu rudele politicienei ucise, în vârstă de 59 de ani. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.