Cod galben de ploi în 25 de judeţe, până joi după-amiază

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, joi dimineaţă, o atenţionare Cod galben de ploi, descărcări electrice şi intensificări ale vântului valabilă în 25 de judeţe până joi după-amiază la ora 18,00.

Potrivit meteorologilor, în intervalul menţionat instabilitatea atmosferică va continua să se manifeste în cea mai mare parte a ţării prin averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi izolat căderi de grindină.

În Banat, cea mai mare parte a Olteniei şi a Moldovei, nordul Munteniei, precum şi în vestul şi sudul Transilvaniei cantităţile de apă vor depăşi 25…30 l/mp şi izolat, cu precădere în nordul Moldovei şi al Carpaţilor Orientali, 40…50 l/mp.

Citeste si:  Exclusiv: administrația Trump solicită instanței să respingă contestația lui Big Tech la ordinul executiv de social media

Manifestări de instabilitate atmosferică se vor mai semnala şi în celelalte regiuni, dar pe intervale mai scurte de timp, iar în prima parte a nopţii de joi spre vineri va continua să plouă în special în nord-estul şi sud-vestul teritoriului. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata