Dan Şova: PSD a devenit unul dintre cele mai mari partide social-democrate din Europa

Vicepreședintele PSD Dan Șova a declarat luni că rezultatele la europarlamentare aduc PSD-ul pe primele locuri din Europa în rândul partidelor social-democrate.

„Un singur partid de stânga din UE a reușit să obțină un scor mai mare ca PSD la aceste alegeri. Suntem mândri că românii ne-au dat voturile lor de încredere. Pentru cel puțin următorii 5 ani, jumătate din mandatele de europarlamentar ale României vor fi reprezentate de membri PSD la Bruxelles”, arată Dan Șova într-un comunicat de presă.

Potrivit liderului PSD, partidul său a obținut victorii „pe toată linia” și „este partidul care a câștigat 7 din cele 8 runde de alegeri parțiale pentru Parlamentul României”.

„PSD a câștigat din nou președinția CJ Argeș. Aceste rezultate fac din PSD cel mai important partid social-democrat din Europa. Rezultatele obținute ne onorează, dar, totodată, ne responsabilizează să continuăm pe direcția trasată de Guvernul Victor Ponta. O direcție clară, pro-creștere, anti-austeritate”, susține vicepreședintele PSD. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Loading...
loading...
Citește și
Loading...
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.