PSD-UNPR-PC, peste 40% din voturi în exit-poll-urile la europarlamentare

Alianța electorală PSD-UNPR-PC a obținut peste 40% din voturi, conform exit-poll-urilor prezentate, duminică seara, 25 mai, de posturile de televiziune.

Potrivit exit-poll-ului realizat de CURS Avangarde și prezentat de TVR, PSD-UNPR-PC a obținut 41,01% la alegerile europarlamentare de duminică, PNL — 14,92%, iar PDL — 11,82%.

Pe locurile următoare s-au situat UDMR cu 7,1% și PMP — 6,70%.

Candidatul independent Mircea Diaconu a obținut 5,91%.

PP-DD a întrunit, conform exit-poll-ului CURS Avangarde, 3,45%, PRM — 2,55%, iar FC — 2,11%.

Exit-poll-ul Operations Research, prezentat de Antena 3, a indicat un scor de 42,4% pentru alianța electorală PSD-UNPR-PC, 13,3% pentru PNL și 11,5% pentru PDL.

Totodată, PMP a obținut 6,3% la euroscrutin, UDMR — 6,2%, iar candidatul independent Mircea Diaconu — 4,3%, potrivit aceluiași sondaj la ieșirea de la urne.

Alianța electorală PSD-UNPR-PC a obținut 43% la alegerile europarlamentare de duminică, PNL — 14%, iar PDL — 12%, conform exit-poll-ului realizat de CSCI, prezentat de România TV.

Conform sursei citate, PMP a obținut 7% din voturi, UDMR — 6%, iar candidatul independent Mircea Diaconu — 4%.

Exit-poll-ul realizat de IRES și prezentat de Digi24 a arătat că alianța electorală PSD-UNPR-PC a obținut 41% la alegerile europarlamentare de duminică, PNL — 14%, iar PDL — 10%.

UDMR a obținut 7% la euroscrutin, PMP — 6%, iar candidatul independent Mircea Diaconu — 5%, potrivit IRES.

De asemenea, exit-poll-ul IRES menționează PP-DD cu 4% și Forța Civică cu 3%, care nu au atins pragul electoral. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Loading...
loading...
Citește și
Loading...
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.