Adevărul despre cancer pe care medicii nu vor să-l recunoască!

64

Traim intr-o lume in care bolile cronice sunt din ce in ce mai dese, nu putini fiind specialistii care incearca sa gaseasca o solutie sau un tratament competent.

Daca luam in discutie CANCERUL, ne putem da seama cu usurinta ca tratamentele alopate actuale nu numai ca nu au rezultate favorabile in foarte multe dintre aceste cazuri, dar chiar distrug si celelalte celule sanatoase ale organismului. Din aceasta cauza, sistemul imunitar este „la pamant”, dupa o serie de radiatii si substante chimice extrem de nocive.

 

  • Care este adevarul despre CANCER?

1. In primul rand si foarte important, este bine de mentionat urmatorul aspect: toti oamenii au celule canceroase in corpul lor, dar atat timp cat numarul lor este scazut, acestea nu afecteaza buna functionare a organismului. Acestea nu apar in testele standard pana nu ating pragul de un miliard de celule. In momentul in care medicii le spun pacientilor ca nu mai au cancer, acestia se refera tocmai la acest lucru: testele specifice nu mai pot detecta celulele canceroase deoarece sunt intr-un numar foarte restrans.

Citeste si:  ÎCCJ: 23 de ani închisoare pentru Omar Hayssam, prin contopirea pedepselor în trei dosare

2. Cand sistemul imunitar este puternic, celulele canceroase sunt distruse si nu se pot multiplica, asa ca nu vor forma tumori.

3. Atunci cand o persoana este diagnosticata cu cancer inseamna ca are de asemenea deficiente la nivel nutritional. Mai pe scurt, nu se hraneste corect, obiceiurile alimentare, stresul si mediul fiind factorii determinanti in acest context.

4. Pentru a depasi aceste deficiente nutritionale, este foarte important sa-ti schimbi dieta si sa incluzi suplimente pentru a-ti intari sistemul imunitar.

5. CHIMIOTERAPIA implica otravirea celulele canceroase care cresc intr-un mod extrem de rapid, dar din pacate sunt distruse in aceeasi masura si celulele sanatoase de la nivelul maduvei spinarii, a tractului gastro-intestinal si de asemenea pot cauza distrugerea unor organe importante ca: ficatul, plamanii, inima, rinichii, etc.

Citeste si:  Noul ghid dietetic din SUA stabileşte în premieră limite specifice de zahăr, sare şi grăsimi

6. RADIOTERAPIA are un efect similar cu cel al CHIMIOTERAPIEI. Aceasta distruge celulele canceroase, dar in aceeasi masura ataca si celulele, tesuturile si organele sanatoase.

7. Initial, tratamentul bazat pe radioterapie si chimioterapie va micsora tumoarea propriu-zisa. In schimb, o prelungire a unui astfel de tratament va cauza mai multe pagube la nivelul organismului, iar in cele din urma nu va da rezultate, nu va mai reusi sa distruga tumorile.

8. Cand organismul contine multe toxine cauzate de chimioterapie si radiatii, sistemul imunitar este fie „compromis”, fie distrus, asa ca bolnavul va fi expus numeroaselor infectii si complicatii ce pot surveni, cu usurinta.

Citeste si:  Georgian Pop: România asigură securitatea cibernetică a Ucrainei, dar paradoxal nu are o lege pentru spaţiul cyber

9. Chimioterapia si radiatiile pot cauza mutatii la nivelul celulelor canceroase, acestea devenind mai puternice si aproape imposibil de distrus. De asemenea, operatiile pot duce la raspandirea celulelor canceroase la nivelul altor organe.

10. Cel mai bun lucru pe care-l poate face un bolnav de cancer este sa-si „infometeze” celulele canceroase, privandu-le de alimentele care nu fac altceva decat sa le hraneasca (zahar, alcool, carne, branza, lapte, etc).

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata