Ponta: Nu am semnat cu PP-DD un protocol, dar e foarte posibil să semnăm săptămâna viitoare

Președintele PSD, premierul Victor Ponta, a precizat miercuri că nu a fost semnat niciun protocol între social-democrați și PP-DD, dar a adăugat că acest lucru este posibil în cursul săptămânii viitoare.

”Nu, nu am semnat, dar este foarte posibil să semnăm săptămâna viitoare. A fost o primă întâlnire la nivelul președinte, secretar general, la nivelul executiv al celor două partide. Am discutat despre faptul că, dacă cei care vor să continue structura și metodele regimului de până acum, regimul pe care îl știm cu toți sub numele de Traian Băsescu, s-au unit, domnul Blaga, domnul Iohannis și ceilalți domni, e normal ca și noi, cei care din diverse motive și din diverse abordări ideologice nu vrem, și vrem cu adevărat o schimbare din noiembrie să colaborăm, la nivel în primul rând local”, a declarat liderul PSD.

Citeste si:  Ilie Şerbănescu: Criza economică este o pistă falsă

El a admis că este posibil ca PP-DD să intre la guvernare, dar a subliniat că acest lucru nu a fost discutat.

”Nu am intrat în detalii. Discută președintele executiv Dragnea. Apoi trebuie să prezentăm structurilor de conducere PSD propunerea finală. E vorba de o colaborare normală — în toate județele în care putem forma majorități. Nu rupem nicio alianță. Facem majorități acolo unde PNL ajută PDL”, a spus Ponta.

Președintele PSD, Victor Ponta, și președintele executiv al social-democraților, Liviu Dragnea, s-au întâlnit miercuri, la Palatul Parlamentului, cu conducerea PP-DD.

Citeste si:  Videanu îi cere lui Ponta să prezinte DIICOT şi DNA documentele privind vânzarea de energie

La întâlnire, din partea PP-DD au participat președintele formațiunii, Simona Man, și secretarul general al partidului, Liviu Neagu. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close