Femeia care a şantajat-o pe şefa ÎCCJ va fi adusă la DNA; cerea 20.000 de euro

Femeia care a șantajat-o pe Livia Stanciu, președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție, va fi adusă luni la sediul DNA, au declarat  surse judiciare.

Aceleași surse au precizat că femeia a colaborat profesional cu soțul decedat al Liviei Stanciu. Sursele au menționat că șantajul ar fi constat în amenințarea cu defăimarea întrucât susținea că soțul i-ar fi datorat bani și că va face public acest lucru în presă dacă nu îi va da 20.000 de euro.

Procurorii DNA efectuează luni percheziții în trei locații situate în municipiul Galați într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind șantaj, persoana vătămată fiind președintele unei instanțe judecătorești din Capitală.

Citeste si:  Designerul Adina Buzatu, sfat pentru bărbaţi: Nu renunţaţi la eleganţă şi nu arătaţi ca un semafor

Posibilul șantaj cercetat de DNA a fost făcut asupra președintelui Înaltei Curți de Casație și Justiție, Livia Stanciu, au declarat  surse judiciare. Aceleași surse au menționat că șeful ÎCCJ a depus plângere.

„În cursul zilei de 9 iunie, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în trei locații situate în municipiul Galați, din care una este punctul de lucru al unui agent economic”, se arată într-un comunicat al DNA transmis luni.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata