Nia Sanchez din Nevada este noua Miss SUA 2014

15

Miss Nevada, Nia Sanchez, 24 de ani, a fost încoronată duminică seară, 8 iunie,  Miss SUA 2014, în cadrul celei de-a 63-a ediții a concursului de frumusețe organizat la Baton Rouge River Center din Baton Rouge, Louisiana, conform starpulse.com.

Nia Sanchez a fost motivată să se înscrie în concursuri de frumusețe de prietena ei, Kristen Dalton, fostă Miss Carolina de Nord și câștigătoare a titlului de Miss SUA în 2009.

Nia Sachez a fost încoronată de Erin Brady, deținătoarea titlului de Miss SUA 2013 și va reprezenta Statele Unite la concursul de frumusețe Miss Universe 2014.

Citeste si:  Japonezii au creat ceapa care nu face ochii să lăcrimeze

Pe jumătate hispanică, Nia Sanchez iubește călătoriile. Ea a lucrat ca dădacă în Europa după ce a absolvit liceul și a mai călătorit și în Orientul Mijlociu, Thailanda și China. Nia Sanchez este și deținătoarea unei centuri negre cu 4 dani în disciplina marțială Tae Kwon Do.

Miss Dakota de Nord, Audra Mari, a ocupat poziția a doua în clasamentul final al concursului de frumusețe Miss SUA 2014. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata