Soţii Obama vor ca fiicele lor să ştie cum este să trăieşti din salariul minim

15

Președintele Barack Obama și soția sa Michelle vor ca fiicele lor adolescente, Malia și Sasha, să le urmeze exemplul de a lucra pe salariul minim, pentru a simți cum este să muncești din greu, relatează Reuters.

Înainte de a-și termina studiile în drept, președintele a vândut înghețată la Baskin-Robbins, a servit masa la un cămin de bătrâni și a pictat, în timp ce soția sa a lucrat la o legătorie de cărți.

„Cred că fiecare copil trebuie să simtă cum este să muncești din greu”, a subliniat Michelle Obama într-un interviu acordat revistei Parade, care va apărea duminică.

Citeste si:  Statele Unite impun sancţiuni împotriva unor oficiali de rang înalt din Iran

„Suntem în căutare de oportunități pentru ca ele să simtă că a te duce la muncă și a fi plătit nu este întotdeauna distractiv, stimulant și corect”, a explicat și președintele.

Până în prezent, soții Obama s-au străduit să își țină departe fetele de ochii publicului, cât timp se află la Casa Albă. Recent însă, Malia a fost văzută pe platoul de filmare al unui serial produs de CBS, unde a lucrat ca asistent de producție pentru o zi. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata